Få hjälp med KBT-behandlingar

Hej på er mina kära och underbara läsare! Jag vill tipsa er om en ett företag som heter Kognitiva PT som är ett företag som befinner sig i Vasastan i Stockholm. Jag fick hjälp av detta företag när kände att jag nått min gräns i mina sömnproblem och min sömnbrist. Jag märkte att jag bara inte fungerade för att jag aldrig fick den sömn som min kropp faktiskt var i behov av, så jag skulle vilja dela med mig lite av min erfarenhet och varför jag vände mig just till detta företag som då alltså heter Kognitiva PT.

Det som jag tog kontakt med detta företag för var framför allt för att de arbetar med kognitiv terapi och kognitiva behandlingar, vilket innebär att man får en behandling som innefattar tre steg. Dessa tre steg är ACT, som är förkortning för acceptance, MI, som står för motiverande samtal samt schemalagd terapi. Att gå en KBT-behandling som då innefattar dessa tre steg har funnits länge och är bevisad fungera i det mesta som kan tänkas röra till exempel stress, spelberoende, sömnproblem, fobier, missbruk, sorger, relationsproblem och störningar med mera. Jag känner att efter jag fick kontakt med och börjat gå på detta företag så har mina sömnproblem blivit så mycket mildare! Jag rekommenderar verkligen att ni tar kontakt med detta företag om ni vill få kontakt med en kunnig PT.