Annika Nordlöf För kropp & själ

Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg där jag för det mesta skriver om sådant som jag tycker är intressant att skriva om, vilket oftast är det allra mesta som befinner sig mellan himmel och jord. Så det är oerhört brett med andra ord. Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk vecka och att ni har något roligt planerat för den kommande helgen. Det har i varje fall jag då jag ska gå på middag ute med min sambo och kanske till och med hinna med en bio någon av kvällarna. Det var så länge sedan nu! Hur som helst så tänkte jag skriva om någonting annat som jag tänkte försöka hinna med i helgen, nämligen massage i Vellinge. Annika Nordlöf För kropp & själ är stället som jag vanligtvis går till nu för tiden och jag trivs hur bra som helst med att göra det. De erbjuder ju även sina behandlingar för alla er i Lund eller Staffanstorp så klart. Massage är någonting som jag har skrivit om en hel del här på min blogg och jag tror att det är någonting som många av mina läsare, eller alla i hela världen egentligen, skulle kunna dra stor nytta av. Det handlar ju inte bara om avkoppling och att kunna fly undan en ganska så stressig och jobbig vardag, även om det är en oerhört värdig anledning det med, men det handlar också om värk och ömhet och stelhet som det är i mitt fall. Själv så har jag ju länge haft ett väldigt fysiskt krävande jobb som tar mycket på både rygg och axlar och även leder. Efter massage så har det blivit så himla mycket bättre och jag känner mig också piggare och gladare med lindrad smärta!